dijous, 17 de juliol del 2014

Cursos Bíblics 2014

Del dilluns 7 al divendres 11 de juliol he estat a Tarragona, en la 41a edició dels Cursos Bíblics d’Estiu, organitzats per l’Associació Bíblica de Catalunya  en col·laboració amb l’Institut de Ciències Religioses Sant Fructuós.
Aquests cursos, impartits al Seminari menor, són veritablement un do de Déu que, estiu rere estiu, ens ajuden a descobrir i a endinsar-nos en les Sagrades Escriptures. Hem compartit les classes, la pregària del matí, l’eucaristia del capvespre, les visites culturals, els àpats, les converses, els passejos vespertins, etc.
Enguany hem assaborit la riquesa dels Llibres Sapiencials —el llibre de Job i el llibre de la Saviesa— de la mà d’en Joan Ferrer i en Joaquim Malé als matins, i de les Cartes apostòliques —Jaume, 1 i 2 Pere, 1, 2 i 3 Joan i Judes— conduïts per Josep Lluís Arín a les tardes.
Als migdies, hem gaudit d’una oferta cultural rica i variada: una visita a la renovada biblioteca del Seminari, una altra al Museu Bíblic Tarraconense i una tercera a la magnífica catedral de Tarragona, on hem pogut fer un tastet del so del nou orgue.
Ha estat genial!